+46 702 60 86 30 info@personligtmasterskap.se

Man måste må bra för att kunna prestera på jobbet

Stress och psykisk ohälsa blir idag allt vanligare. Detta är något som ICA handlaren Dejan Vulevic, ICA Supermarket i Alingsås, är medveten om och vill satsa på att förebygga. I höstas valde han att anlita Personligt Mästerskap för att stärka arbetslaget och få en mer välmående organisation. Detta uppmärksammades av tidningen ICAnyheter, en branschtidning för dagligvaruhandeln, som skrev en artikel om ICA Supermarket Alingsås satsning på sina anställda.

Under det 12 veckor långa programmet har de fått jobba med att sätta upp gemensamma mål för organisationen, titta på värderingar och motivationsfaktorer, jobba med sin egen personliga utveckling och lära sig mer om det viktiga verktyget mental träning.

Personligt Mästerskap på ICA Alingsås

Så här säger några av de anställda på ICA som genomgått programmet:

 

”Jag har blivit bättre på att lyssna på mina inre signaler så att stressnivån inte skenar iväg, säkert mycket tack vare att det ingår i utbildningen att göra avslappningsövningar 20 minuter varje dag. Jag märker att det gör mig både piggare och lugnare som person – förut blev jag mer förbannad.”
Jeanette Andersson, ansvarig kött

 

”Jag har blivit mer harmonisk och närvarande som person, både hemma och på jobbet. Livet känns enklare och jag har inte längre ont i axlarna – de åker liksom inte upp på samma sätt som de gjorde förut när jag var spänd. Sedan är det grymt peppande att jobba med målbilder.”
Lize Evertsson, ansvarig frukt och grönt

Personligt Mästerskap har gett mig mer energi och framför allt harmoni. Mental träning har gjort mig lugnare och mer avslappnad, den hjälper mig att få ner stressnivån och fatta klokare beslut vilket gjort mig till en bättre ledare! Ökad glädje, positivitet, effektivitet och bättre fokus.

Dejan Vulevic

VD och ägare, ICA Supermarket Alingsås