+46 702 60 86 30 info@personligtmasterskap.se

Om Personligt Mästerskap

Personligt Mästerskap

Etablerades 2005

Vi har gedigen erfarenhet inom pedagogik, ekonomi, kommunikation, ledarskap, marknadsföring och försäljning. Konceptet riktar sig till företag och organisationer som vill öka arbetsglädjen, effektiviteten och lönsamheten.

 

Vision

MISSION POSSIBLE

 

Mission

Godhjärtad business för en bättre värld.

 

Verksamhetsidé

Skapa friska företag, organisationer och en hållbar vinst.
Mätbar arbetsglädje och effektivitet.

Värderingar

Våra värderingar är GUT och är en lek med ord. GUT att leva. Det GODA livet.

Godhjärtad business
Affärer skall ske genom samverkan, samarbete och samförstånd. Det skall vara utvecklande för alla parter och bestå av Vinna-Vinna-Vinna. Jaget-Laget-Företaget eller Jaget-Företaget-Organisationen-Världen. Affärerna skall genomsyras av respekt för varandra, delaktighet, långsiktighet och hållbarhet. Alla människors lika värde. Alla har en plats. Olikheter är styrka. Beslut bör i möjligaste mån ha en balans mellan Intuition & Empati, Funktion & Nytta och Logik & System.

Utveckling
Vi anser att syftet med livet är medvetenhetsutveckling. Allt som existerar utvecklas och det utvecklas ständigt – hela tiden. Utvecklingstakten är ofta så långsam att vi inte lägger märke till den eller också är vi helt enkelt inte tillräckligt närvarande för att se vad som händer. Vi vill bidra med en positiv utveckling med ökad närvaro. Gott är det som gynnar vår och andras möjlighet till utveckling

The Magis Fun The Quanto Fun
Är en lek med ord som innehåller både engelska och latin. Det betyder ungefär “Ju roligare, desto roligare”. Vi anser att leken skapar innovation och att attityder smittar. Vi vill smitta med glädje, optimism och humor.

Vi som brinner för Personligt Mästerskap®

Vi som jobbar med och driver Personligt Mästerskap är ett gäng konsulter, alla med gedigen erfarenhet inom företagande, utbildning och coaching:

Bo Ekman

Bo Ekman

bo@personligtmasterskap.se
+46 70 260 86 30

läs mer..

Civilekonom med mångårig erfarenhet av affärsutveckling och ledarskap i svenska, nordiska och multinationella verksamheter. Utbildad inom Mental Träning, NLP Trainer, Coach och Axiologi.
Lars Svanberg

Lars Svanberg

lars.svanberg@personligtmasterskap.se
+46 70 852 30 50

läs mer..

Har under många år arbetat som VD i internationellt verksamma företag. Utbildad inom Mental Träning och är NLP Master Practitioner, Internationell Coach och Axiolog.
Håkan Andersson

Håkan Andersson

ha@personligtmasterskap.se
+46 70 750 83 64

läs mer..

Har arbetat med utbildning och som lärare under drygt två decennier. Har arbetat med utbildning och coaching för företag och organisationer sedan 2005. Utbildad inom Mental Träning, är NLP Trainer, Internationell Coach och Axiolog.
Cecilia Granquist

Cecilia Granquist

cecilia.granquist@personligtmasterskap.se
+46 703 73 88 05

läs mer..

Cecilias verktyg är humor, mänsklighet och engagemang. Hon är bra på att skapa en god stämning där man känner sig trygg för att våga släppa loss och vara mer av sig själv. I bagaget har hon en skådespelarutbildning som lärt henne det hon brukar kalla ”vardagspsykologi”. ”För att kunna gestalta andra människor behöver jag veta varför de beter sig som de gör”. Under senare år har hon dessutom kompletterat med en utbildning till NLP practitioner. Cecilia har genom åren blivit en flitigt anlitad föreläsare och utbildare inom sitt område och är numera en av våra partners i södra Sverige.
Ulf Jeppsson

Ulf Jeppsson

ulf@personligtmasterskap.se
+46 705 16 79 10

läs mer..

Fd. Officer. 30 år i näringslivet med ledande befattningar. Utbildad i mental träning. Coachutbildad via ICC. Executiveutbildning via HHS.
Ulla Byrlind

Ulla Byrlind

ulla@personligtmasterskap.se
+46 708 15 85 82

läs mer..

Ulla är språklärare, diplomerad högskolecoach och utbildad vid Skandinaviska Ledarhögskolan i mental träning, mindfulness och NLP. Hon coachar och håller kurser i personlig utveckling, coachande förhållningssätt och stresshantering.
Marie Wallin Carlbom

Marie Wallin Carlbom

marie.wallin-carlbom@personligtmasterskap.se
+46 70 149 08 10

läs mer..

Tillsammans med Niklas Daver driver jag företaget Carlbom&Daver AB. Jag gillar tanken på att tillsammans med andra vara med och utveckla individer, lag och företag så att de kan bli långsiktigt hållbara – både för sig själva och för sina kunder. Niklas med sin bakgrund som beteendevetare, minnestränare och coach och jag med min erfarenhet inom ekonomi, juridik och ledarskap gör oss till en bra kombination. Tillsammans med fem andra är jag också delägare i Varma Sverige AB. Vi driver bland annat en vegetarisk restaurang där alla råvaror är biodynamiska/KRAV-märkta, tillagade med största respekt för råvaran av människor med olika bakgrund och förutsättningar men med stort yrkeskunnande.
Niklas Daver

Niklas Daver

niklas.daver@personligtmasterskap.se
+46 72 386 88 30

läs mer..

Niklas är Lic. Meta-Coach och Lic. Neuro-Semantic NLP Trainer utbildad av Dr. Michael Hall. Niklas har lång erfarenhet av utvecklingsarbete med individer, ledare och organisationer på alla nivåer. Niklas är också författare till boken ”Ditt bästa jag, oftare” – en grundbok i NLP på svenska.
Filip Löwing

Filip Löwing

filip.lowing@personligtmasterskap.se
+46 704 02 02 18

läs mer..

Jag lever för att lyfta mig själv, företag och människors livskvalitet för en mer hållbar hälsa i dagens samhälle. Jag har erfarenhet från universitetsstudier i verksamhetsutveckling inom ledarskap, kvalité och förändringsarbete.
Johan Barwén

Johan Barwén

johan.barwen@personligtmasterskap.se
+46 72 253 44 28

läs mer..

En positiv, energisk och entusiastisk person med hjärtat på rätta stället. Jag hjälper företag och privatpersoner till bättre lönsamhet och därmed ökad ekonomisk trygghet. ​Sedan 1986 har jag arbetat med försäljning, affärsutveckling, säljledning samt marknadsföring. Andra arbetsrelaterade områden genom åren från 1986 fram till idag är event management, utbildning i affärsmannaskap, ledarskap inom network marketing och kundlojalitet. ​Bakgrunden har främst varit inom IT-branschen i Södra Sverige men har även inneburit en hel del internationella aktiviteter. Har även byggt upp och vidareutvecklat affärsområden och startat upp nya företag genom åren.
Christina Berglund

Christina Berglund

christina.berglund@personligtmasterskap.se
+46 70 319 08 77

läs mer..

Utbildad jurist som bytte bana till personlig utveckling. Har under många år arbetat med föreläsningar, coachat ledare och privatpersoner. Är NLP Trainer och NLP-Coach®.